Läs- & lämna omdöme

Din åsikt är viktig för oss!

Skriv gärna ett omdöme nedan hur ni upplevde din besiktning och hur du upplevde vår service i sin helhet.

TACK!

Skriv ett nytt inlägg i gästboken

 
 
 
 
 
 
 
 
Fält markerade med * är obligatoriska.
Din e-postadress kommer inte att publiceras.
Av säkerhetsskäl sparar vi IP-adressen 54.167.112.42.
Det är möjligt att ditt inlägg endast kommer visas efter att vi granskat det.
Vi förbehåller oss rätten att redigera, ta bort eller inte publicera inlägg.
10 inlägg.
David David från Haninge skrev den 7 november, 2018 den 10:22:
Seriös och välgjord flerstegsbesiktning av badrum. Tydligt och snabbt utlåtande. Förde dialog med entreprenör på ett konstruktivt och proffsigt sätt. Självklart val nästa gång 🙂
Karin Hagerström Karin Hagerström från Oxelösund skrev den 22 oktober, 2018 den 15:33:
Stort tack till dig Jesper för en mycket väl genomförd särskild besiktning.
Grundlig, tydlig, proffesionellt och sakligt. Kan varmt rekommendera Jesper!
Kommer absolut återkomma vid behov 😊 och med tanke på läget vi befinner oss i nuläget så är det väl högst troligt att det blir inom kort 🙄

Med vänlig hälsning,
Karin och Alexander
Mattias Mattias från Göteborg skrev den 23 september, 2018 den 19:52:
Patrik Wennersten, stort tack för ett mycket grundligt genomfört arbete och fantastisk service!
Svar från admin: Jesper
Tack för FINT omdöme. Det betyder mycket för oss 😊!

Mvh
Patrik Wennersten,
Regionchef väst
Probatio Besiktningar AB
Chris Chris från Vallentuna-Stockholm skrev den 18 september, 2018 den 18:10:
Probatio Besiktningar är ett seriöst och Oberoende besiktningsföretag med mycket kompetent och kunnig personal. Det här företaget vill jag varmt rekommendera! Tack Jesper!
Nordin Nordin från Eskilstuna skrev den 31 augusti, 2018 den 10:47:
Tack till Jesper och Probatio för en bra garantibesiktning och ett trevlig möte! Informativ uppstart och en positivt konstruktiv genomgång av huset. Både beställaren och entreprenören är nöjda! Återkoppling redan samma kväll.
//Nordin
Svar från admin: Jesper
Tack!
Kul att se ert fina hus och även din extremt proffsigt byggda terrass 👌

//Jesper
Anders Åberg Anders Åberg från Billdal skrev den 25 juni, 2018 den 11:11:
Tack Patrik och Probatio Besiktningar för en proffsig besiktning som upplevdes mycket positiv av såväl beställaren (jag) som entreprenören.
Tydligt, klart, didaktiskt och konstruktivt påpekades de brister som trots allt fanns och behövdes åtgärdas i ett i övrigt gott jobb!

//Anders
Svar från admin: Jesper
Hej Anders!

Tack för fint omdöme. Vår strävan och vår vision är att få besiktningar att bli lättförståerliga och "enkla" så att alla vi möter i vår vardag förstår vad vi sysslar med.

Ha en skön sommar och välkommen åter! ☀️🏝
Fredrik Fredrik från Vallentuna skrev den 3 maj, 2018 den 21:53:
Anlitade Probatio Besiktningar efter sökning på Google och jämförelse av flera bolag. Fick positiv bild av Jesper på telefon. Tyvärr föll besiktningen bort ur hans kalender, vilket försenade genomförandet med ca timmen. Genomförandet upplevdes positivt och rutinerat med en bra dialog genom hela besiktningen. Snabb (samma kväll) återkoppling med besiktningsprotokoll.
Svar från admin: Jesper
Hej Fredrik!

Ledsen att det strulade med vår kalender. Det är prioriterat att få den i funktion igen.

Tack för gott omdöme trots allt och vi hoppas ni kommer trivas i ert nya hus.

Mvh
Jesper
Torbjörn Enström Torbjörn Enström från Stockholm skrev den 29 mars, 2018 den 20:24:
Probatio gjorde för- och slutbesiktning av två badrum som helrenoverats.
Allt funkade perfekt enligt plan.
//Tobbe
Svar från admin: Jesper
Och fint blev det. Hoppas du är återställd efter Wasan 🙂

Glad Påsk🐔🐥
Martin Martin från Enskede skrev den 29 mars, 2018 den 13:42:
För- och slutbesiktning av renovering i småhus.
Har anlitat Probatio och Jesper genom rekommendation. Allt har fungerat mycket bra med inbokningar och utförande av besiktningar. Vi har bl a fått en fackmässig besiktning av tätskikten i badrummet, vilket känns tryggt. Besiktningsprotokoll har levererats direkt efter besiktningar.
Tack för proffsig och trevlig hantering.
Svar från admin: Jesper
Tack Martin. Önskar Er en skön påsk ☀️
Niklas N Niklas N från Täby skrev den 29 mars, 2018 den 08:28:
2-års besiktning

Vi anlitade Probatio och Jesper via sökning på Google, vi jämförde 3st bolag innan vi valde att gå vidare.

För ca 2 år sedan vid inflytt använde vi Garbo och hade enligt dem då inte ett enda fel vid inflytt.
Nu 2 år efter och via Probatio har det hittats ett 50 tal fel och de flesta som också varit ursprungsfel.

Besiktningsprotokollet kom inom en dag och vi är mycket nöjda med helheten och Jespers kunskap.
Svar från admin: Jesper
Hej Niklas!

Vi är väldigt glada att du är nöjd.

Ha en trevlig påsk! ☀️

Behöver du anlita oss för en besiktning?

Lämna ditt nummer så ringer vi upp!

Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Tipsa om oss...
RING OSS IDAG!