Om oss

BESIKTNINGSFÖRETAGET FÖR DIG SOM ÖNSKAR KVALITÉ, ERFARENHET & KUNSKAP

Vi är ett oberoende besiktning- och skadeutredningsföretag inom fastighetsbesiktningar. Samtliga av våra besiktningsmän har mångårig erfarenhet från branschen och är välutbildade besiktningsmän.

Vi utför de flesta förekommande byggkontroller och besiktningar på marknaden. Entreprenadbesiktningar och överlåtelsebesiktningar, överlåtelsebesiktning,  KA-Kontrollansvarig m.m.

Vi är ca 10 besiktningsmän fördelade på Stockholm och Göteborg som fortlöpande genomgår utbildningar för att alltid vara ajour med gällande byggbranschregler m.m.

Våra överlåtelsebesiktningar/entreprenadbesiktningsmän innehar samtliga rätt försäkringar för sina uppdrag och vi är medlemmar i SBR, Svenska byggingenjörers riksförbund.

Jesper Andersson, är ägare och VD på Probatio Besiktningar AB med verksamhetsområde Stockholm och region öst.

Läs mer

Jesper är utbildad bygg- & anläggningsingenjör och har över 10 års erfarenhet från byggbranschen, bland annat hos SKANSKA och PEAB m.fl. med allt från byggnadsarbetare till arbetsledare och utsättare m.m. En avstickare som Polis har han också hunnit med under 11 år innan byggbranschen åter  lockade.

Jesper samarbetar även med ett av Sveriges största besiktningsföretag, Thulin Projektledning AB och har via dom men även genom Probatio Besiktningar ett flertal stora projekt som huvudbesiktningsman.

Behöver ni hjälp med en besiktning eller ett annat byggkontrolluppdrag,  kontakta Jesper för mer info.

Patrik Wennersten är vår regionchef  Väst på Probatio Besiktningar AB med säte i Göteborg och är av SBR-godkänd besiktningsman.

Läs mer

Patrik är utbildad byggingenjör och har under många år drivit eget byggföretag och har yrkesbevis som snickare. I sin profession har Patrik byggt ett antal hus och har genomfört omfattande renoveringar, till- samt ombyggnader.

Patrik är regionchef Väst med bas i Göteborg och utför överlåtelse-, entreprenadbesiktningar och är av RISE certifierad kontrollansvarig.

Behöver ni hjälp med en besiktning eller ett annat byggkontrolluppdrag, kontakta Patrik för mer info.

Vi finns på Facebook!

Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Tipsa om oss...
RING OSS IDAG!